Over ons

Even voorstellen:

Bouwbedrijf Jan Vet. Door onze vakkennis en enthousiasme leveren wij méér dan een goed product. Wij nemen de tijd voor u, om uw exacte wensen vorm te geven. Vanaf de ontwerpfase via de uitvoering en afronding van het project. Want plezier in ons vak heeft alles te maken met tevreden klanten. Wij willen graag dat u trots bent op uw gerealiseerde plannen!

Jarenlange ervaring en uitstekende producten staan garant voor het eindresultaat. Daarnaast beschikken wij over een goed uitgeruste machinale werkplaats, waar wij uitsluitend voor eigen doeleinden ramen, kozijnen, deuren en trappen vervaardigen. Doordat alles in huis gemaakt wordt zijn wij in staat een kwaliteitsproduct te garanderen en kunnen we flexibel inspelen op uw wensen. Grote en complexe projecten realiseren wij met een vaste kern van onderaannemers waarmee we nauw samenwerken.

Geschiedenis

De onderneming werd in 1934 onder de naam Bouwbedrijf C. Vet & Zn. gestart door de grootvader van de huidige directeur Richard Vet. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een middelgroot bouwbedrijf met 30 medewerkers.

"Wij staan voor méér dan een goed product. Bouwen kan iedere aannemer, maar wij doen er nog een schepje bovenop."

R. VET, DIRECTEUR