Visie & aanpak

Wat kan Bouwbedrijf Jan Vet voor u betekenen?

Bouwen is een vak. En dat vak verstaan wij als geen ander. Of het nu gaat om een kantoorpand, een villa, een appartementencomplex of een zwembad, Bouwbedrijf Jan Vet zorgt ervoor dat de bouw van A tot Z perfect verloopt. Omdat wij de meeste projecten in eigen beheer uitvoeren, kunnen wij dit ook echt garanderen. Onze eigen vakmensen en de door en door betrouwbare onderaannemers met wie wij samenwerken hebben de kennis, de ervaring en het vakmanschap om iedere opdracht tot in de detail te kunnen realiseren.

Bouw betekent niet alleen nieuwbouw. Ook op het gebied van verbouwen zijn wij actief. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuwe badkamer of keuken, of de aanbouw van een serre. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd op het gebied van renovatie van (monumentele) panden.

Werkplaats en werkwijze

We beschikken over een eigen machinewerkplaats. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld kozijnen, deuren en trappen in iedere gewenste maatvoering en van iedere gewenste houtsoorten zelf maken. Dit zorgt ervoor dat u uniek en originieel kunt zijn en dat u verzekerd bent van kwaliteit.

Onze werkwijze is altijd duidelijk en transparant. Op basis van een tekening en bestek ontvangt u een offerte, met een heldere toelichting op alle posten en kosten. Heeft u alleen nog maar een ruwe schets of wat ideeën? Dan gaan we graag met u om de tafel om deze te vertalen naar een definitief ontwerp.

"Wij staan voor méér dan een goed product. Bouwen kan iedere aannemer, maar wij doen er nog een schepje bovenop."

R. VET, DIRECTEUR